S.C. RAILEX S.R.L.  activeaza pe piata de anvelope si piese auto din anul 1997 avand ca domenii de activitate inscrise la Registrul Comertului cod CAEN 4531 - comert cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule, 4520 - intretinerea si repararea autovehiculelor precum si 7120 - activitati de testari si analize tehnice.
Sediul social al firmei este localizat in Romania,  Municipiul Suceava, Calea Obcinilor, FN, Bloc 3,  Parter.

RAILEX S.R.L. se numara printe primii distribuitori de anvelope si piese auto din zona Moldovei oferind o gama larga de marci si modele destinate tuturor tipurilor de masini, de la autoturisme, autocare si autoutilitare pana la camioane si vehicule industriale. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata si de aceea incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite, eforturile noastre fiind reflectate in succesul clientilor nostri.

Din anul 2004  societatea noastra se afla intr-o continua relatie de colaborare cu cei mai mari producatori de anvelope Goodyear Dunlop Tires Romania, Michelin Romania, Pirelli Tyres Romania.

Societatea este certificata SRAC cu ISO 9001/2000 privind sistemul de  managementul al calitatii, ISO 14001/2004 privind sistemul de management al mediului precum si ISO 18001/1999 privind sistemul de management al sanatatii si securitatii in munca.

In anul 2010 societatea noastra a deschis un Complex Auto pe o suprafata de 8.000 m² in Mun. Suceava, str. Traian Vuia, nr. 10B  cu urmatoarele activitati:

SC RAILEX SRL  detine  urmatoarele puncte de lucru cu activitate de desfacere si comercializare anvelope, piese auto si accesorii precum si service de intretinere si reparare a autovehiculelor:

magazin anvelope obcini

Complex Auto
Mun. Suceava
str. Traian Vuia, Nr 10B


Magazin Anvelope Obcini
Mun. Suceava
B-dul 1 Decembrie 1918, FN, Bloc 32, Parter


Magazin Piese Auto
Mun. Suceava
Calea Obcinilor FN, Bloc 32, Parter
Magazin Piese Auto si Anvelope
Mun. Vatra Dornei
Str. Unirii, Nr. 16

Personalul mediu angajat al societatii noasre este de 40 de  persoane cu perspectiva de noi angajari.

S.C. RAILEX S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, si este sigura ca poate face fata oricarei provocari, iar in cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, nu ezitati sa ne contactati.
Pentru detalii cu privire la stocul si pretul ANVELOPELOR si PIESELOR AUTO va rugam sa ne contactati.