Octombrie 2010

Am deschis Magazinul - Service Premio

logo premioMagazinul - service Premio inaugurat în Suceava dispune de o suprafaţă totală de 7.600 metri pătraÅ£i, fiind cel mai mare din întreaga Europă de Sud-Est. Premio Railex atinge această performanţă nu numai la nivelul întinderii pe care o are, ci ÅŸi din punct de vedere al ratei iniÅ£iale de investiÅ£ie ÅŸi al desfăşurării de personal pe care o presupune, fiind în momentul de faţă cea mai importantă investiÅ£ie pentru segmentul de service ÅŸi retail cu anvelope din regiune.

Situat pe strada Traian Vuia nr.10 B din Suceava, Premio Railex se impune atât prin designul clădirii, cât ÅŸi prin facilităţile pe care le oferă clienÅ£ilor săi. Astfel, din cei 7.600 mp alocaÅ£i construcÅ£iei iniÅ£iale, peste 2.000 mp sunt alocaÅ£i exclusiv activităţilor de service, 800 mp sunt destinaÅ£i depozitului de anvelope ÅŸi accesorii, 100 mp recepÅ£iei, 800 mp sunt pentru magazin ÅŸi birouri, iar 2.500 mp sunt rezervaÅ£i parcării.

Premio Railex Suceava dispune de nouă rampe de lucru, dintre care două sunt destinate exclusiv service-ului pentru vehiculele mai mari de 3,5 tone, autoutilitare şi camioane. De precizat că toate boxele de lucru dispun de aparatură de ultimă generaţie.

Va prezentam si cateva din articolele publicate in presa locala si nationala:


Promotor, ediţia din 21 Octombrie 2010

Cea mai mare investiţie pe piaţa service-ului şi retail-ului
Goodyear Dunlop Tires România împreună cu partenerul său francizat SC Railex Suceava au inaugurat astăzi la Suceava PREMIO RAILEX, cel mai mare centru Premio din Europa de Sud-Est.

Dedicat creÅŸterii calităţii serviciilor pe piaÅ£a de desfacere a anvelopelor, programul de franciză Premio recent introdus pe piaÅ£a din România de subsidiara locală a Goodyear ajunge astfel la al zecelea magazin-service Premio inaugurat în mai puÅ£in de 1 an ÅŸi jumătate de la lansarea sa oficială, depăşind performanÅ£ele întregului program european de franciză dedicat zonei de sud-est a Europei.

citeste mai multe


Monitorul de Suceava, ediţia din 21 Octombrie 2010

Investiţie
Railex a deschis la Suceava cel mai mare magazin-service Premio din Sud-Estul Europei


Firma suceveană Railex a inaugurat, împreună cu Goodyear Dunlop Tires România, în cursul zilei de ieri, la Suceava, cel mai mare centru Premio din Europa de Sud-Est. La eveniment au fost prezenÅ£i reprezentanÅ£i ai autorităţilor judeÅ£ene ÅŸi locale, primarul Sucevei, Ion Lungu, vicepreÅŸedinÅ£ii Consiliului JudeÅ£ean Vasile Ilie ÅŸi Daniel Cadariu, precum ÅŸi oficiali ai companiei Goodyear Dunlop Tyres România. Autorităţile sucevene au apreciat investiÅ£ia realizată de firma Railex, de aproximativ două milioane de euro, primarul Ion Lungu precizând că orice iniÅ£iativă care creează locuri de muncă va fi susÅ£inută de primărie.

citeste mai multe


Obiectiv de Suceava, ediţia din 20 Octombrie 2010

Goodyear si Railex au lansat la Suceava cea mai mare investitie pe piata service-ului si retail-ului cu anvelope din Europa de Sud-Est


„Nu putem decat sa felicitam o firma din judetul Suceava, din municipiul Suceava pentru o astfel de reusita, într-o situatie economica pe care o cunoastem cu totii, cu atat mai mult cu cat vedem peste drum investitii începute si, din pacate, nefinalizate”, a spus Daniel Cadariu. Vasile Ilie a felicitat, în numele CJ Suceava, firmele care au pus umarul la „aceasta frumoasa investitie”. „Este o investitie de forta pentru judetul Suceava si pentru sud estul Europei în acest domeniu”, a subliniat Vasile Ilie. Înainte de a le ura succes în activitate celor de la PREMIO RAILEX, el a tinut sa precizeze ca îi asigura de tot sprijinul CJ în desfasurarea în conditii legale si favorabile activitatii.

citeste mai multe